Vištienos filė su šviežiomis bulvėmis

15 min.
Ingridientai
Vidinė vištienos filė 100 g.
Saulėgrąžų aliejus 5 g.
Baltos bulvės 250 g.
Krapai 5 g.
Salotos 50 g.
Jūržolė (marinuota) 30 g.
Sezamų sėklos 5 g.
Alyvuogių aliejus 5 g.
Druska 1 g.
Juodieji pipirai 1 g.
{{food.name}} {{getAdjustedFoodWeight(food.weight)}} g. {{getAdjustedFoodWeight(food.count)}} vnt.
1 porcijos maistingumas
Kalorijos 442 kcal.
Baltymai 31 g.
Angliavandeniai 52 g.
Riebalai 15 g.
Druska 1 g.
Ruošimo eiga

Vidinę vištienos filė išmušti į kepsnelius, suprieskoniuoti mėgstamais prieskoniais. Kepti apie 1 min kiekvieną pusę gerai įkaitintoje keptuvėje su saulėgrąžų aliejumi.
Šviežias bulves nuplauti, perpaujti pusiau ir išvirti sudytam vandenyje, virimo laikas pirkalusys nuo bulvės dydžio, jei bulvės mažytės jos virs apie 10-15 min. Išvirus bulvėms į jas sudėti smulkintus krapus.
Salotoms šalia galima rintkis ir kitas daržoves arba pasiruošti salotas su jūrožle:
Mėgstamus salotų lapus pasmnulkinti, sumaišyti su jūržole, keptinom sezamų sėklom, durska, pipirais, bei alyvuogių aliejumi.