Vištienos filė su grikiais ir vyšniniais pomidorais

20 min.
lengvas
Porcijos:
1 {{serves}}
Ingridientai
Vidinė vištienos filė 100 g.
Grikiai 50 g.
Saulėgrąžų aliejus 5 g.
Alyvuogių aliejus 5 g.
Druska 1 g.
Juodieji pipirai 1 g.
Bazilikas (džiovintas) 1 g.
{{food.name}} {{getAdjustedFoodWeight(food.weight)}} g. {{getAdjustedFoodWeight(food.count)}} vnt.
1 porcijos maistingumas
Kalorijos 359 kcal.
Baltymai 28 g.
Angliavandeniai 37 g.
Riebalai 13 g.
Druska 1 g.
Ruošimo eiga

Vidinę vištienos filė išmušti į kepsnelius, suprieskoniuoti mėgstamais prieskoniais. Kepti apie 1 min kiekvieną pusę gerai įkaitintoje keptuvėje su saulėgrąžų aliejumi.
Grikius išvirti gamintojo rekomenduojamu būdu.
Vyšninius pomidorus perpjauti perpus ir sumaišyti su druska, pipirais, baziliku bei alyvuogių aliejumi.