Smulkintos vištienos ir avokadų tacos

20 min.
vidutinis
Porcijos:
1 {{serves}}
Ingridientai
Vidinė vištienos filė 100 g.
Santa Maria kotletų prieskoniai 5 g.
Saulėgrąžų aliejus 3 g.
Pomidorai 100 g.
Agurkai 50 g.
Svogūnai 30 g.
Avokadas 30 g.
Druska 1 g.
Juodieji pipirai 1 g.
TACO SAUCE "Santa Maria" 20 g.
Kukurūzų tortilijos 40 g.
Žalioji citrina 20 g.
{{food.name}} {{getAdjustedFoodWeight(food.weight)}} g. {{getAdjustedFoodWeight(food.count)}} vnt.
1 porcijos maistingumas
Kalorijos 327 kcal.
Baltymai 27 g.
Angliavandeniai 38 g.
Riebalai 9 g.
Druska 2 g.
Ruošimo eiga

Vidinę vištienos filė apdoroti, išmušti į kepsnelius, suprieskoniuoti ir iškepti keptuvėje su aliejumi.
Agurkus, pomidorus, svogūnus susmulkinti kūbeliais. Avokadą sutrinti, suberti druską, pipirus,įspausti žaliosios citrinos sultis ir gerai viską išmaišyti. Daržovių masę sumaišyti su trintu avokadu.
Vištienai atvėsus ją susmulkinti.
Ant pusės tortilijos lakšto sudėti daržoves, vištieną ir TACO padažą, perlenkti pusiau valgyti.