Šaltai rūkytos lašišos suktinukai su daržovėmis

15 min.
vidutinis
Porcijos:
1 {{serves}}
Ingridientai
Rūkyta lašišos filė 100 g.
Agurkai 100 g.
Gūžinė salota ICEBERG 50 g.
Jūros dumblių lapai (Nori) 5 g.
Sezamų sėklos 20 g.
Ryžių lapai 20 g.
Marinuotas imbieras 10 g.
{{food.name}} {{getAdjustedFoodWeight(food.weight)}} g. {{getAdjustedFoodWeight(food.count)}} vnt.
1 porcijos maistingumas
Kalorijos 401 kcal.
Baltymai 21 g.
Angliavandeniai 26 g.
Riebalai 24 g.
Druska 3 g.
Ruošimo eiga

Lašiša ir agurkas supjaustomi pailgom stambesnėm juostelėm. Salotos ir jūros dumblių lapai susmulkinami, galima naudoti ir jūržolę. Sezamo sėklos paskrudinamos ir atvėsinamos. Paimamas ryžių lakštas, pamirkomas lėkštėje su vandeniu, sudrėkintas lakštas patiesiamas ant virtuvinio rankšluoščio. Ant vieno lakšo galo sudedamos salotos, lašiša, agurkai, jūros dumbliai, imbieras bei sezamo sėklos. Kampas su ingredientais užlenkiamas, tada užlenkiami lakšto šonai ir suvyniojama. Suktinukas atvėsinamas ir galimas valgymui.