Ryžių makaronai su vištiena ir kokosų pienu

15 min.
lengvas
Porcijos:
1 {{serves}}
Ingridientai
Vidinė vištienos filė 100 g.
Ryžių makaronai 50 g.
Santa Maria vištienos prieskoniai su geltonuoju kariu 10 g.
Saulėgrąžų aliejus 5 g.
Kokosų pienas 70 g.
Druska 1 g.
{{food.name}} {{getAdjustedFoodWeight(food.weight)}} g. {{getAdjustedFoodWeight(food.count)}} vnt.
1 porcijos maistingumas
Kalorijos 459 kcal.
Baltymai 26 g.
Angliavandeniai 47 g.
Riebalai 18 g.
Druska 6 g.
Ruošimo eiga

Vidinę vištienos filė, apdoroti ir suprieskoniuoti.
Stipriai įkaitinti keptuvę su alijeumi, mėsą kepkti ant 75% maksimalaus viryklės karščio, taip kepti apie 2– 3min tada mėsa reikia apversti ir dar 2 min pakepti
Vištienai iškepus ją susmulkinti, sudėti atgal į keptuvę, supilti kokosų pieną ir patroškinti apie 5-7 min.
Ryžių makaronų paruošimas labai paprastas, reikiamą kiekį ryžių sudėti į indelį, įberti druskos, užpilti verdančiu vandeniu, kad apsemtų, uždengus indą jį palikti 3 min kol išbrinks. Išbrinkę ryžiai nukošami, sudedama vištiena, viskas išmaišoma.

Šie makaronai yra puiki išeitis jei nori greitai paruošti valgį, juos tereikia užplikyti, taip pat, jie dažniausiai būna be glitimo, todėl lengviau virškinasi. Naudok juos vietoj ryžių ar kitų angliavandenių.