Pita su vištiena ir fetos sūriu

20 min.
vidutinis
Porcijos:
1 {{serves}}
Ingridientai
Kvietiniai viso grūdo miltai 50 g.
Natūralus graikiškas jogurtas PIENO ŽVAIGŽDĖS 75 g.
Vidinė vištienos filė 100 g.
Špinatai 50 g.
Paprikos 60 g.
Saulėgrąžų aliejus 3 g.
Česnakas 5 g.
Santa Maria kotletų prieskoniai 3 g.
Juodieji pipirai 1 g.
Fetos sūris 20 g.
{{food.name}} {{getAdjustedFoodWeight(food.weight)}} g. {{getAdjustedFoodWeight(food.count)}} vnt.
1 porcijos maistingumas
Kalorijos 456 kcal.
Baltymai 41 g.
Angliavandeniai 49 g.
Riebalai 12 g.
Druska 2 g.
Ruošimo eiga

PITA: 45 g miltų ir 45 g jogurto sumaišom kartu ir išminkom. Plonai iškočiojam apskritimą, lengvai viską pabarstom likusiais miltais. Tešlą sulenkiam per pusę ir suspaudžiam kraštus. Svarbu nespausti tiesios briaunos, per kurią vėliau bus daromas pjūvis. Kepti sausoje keptuvėje vidutiniame karštyje, kol abi pusės paruduoja.

PADAŽAS: sumaišome likusį jogurtą, česnaką, druską ir pipirus. Vištieną susmulkinam, išprieskoniuojam ir kepam keptuvėje su aliejumi. Baigiant kepti mėsai sudedame smulkintas paprikas ir pakepam kelias minutes. Pitą perpjauname per tiesią briauną, vidų patepame jogurto padažu. Sudedame špinatus, mėsą su paprikomis ir ant viršaus užbarstome fetos sūrio.