Maskarponės sūrio pyragas

vegetariškas
25 min.
lengvas
Porcijos:
5 {{serves}}
Ingridientai
Maskarponės sūris 80% riebumo 250 g.
Sviestas 30 g.
Migdolų miltai 70 g.
Citrina 10 g.
Saldiklis 0 g.
Vanilės ekstraktas 0 g.
Kiaušiniai 60 g.
Druska 0 g.
{{food.name}} {{getAdjustedFoodWeight(food.weight)}} g. {{getAdjustedFoodWeight(food.count)}} vnt.
1 porcijos maistingumas
Kalorijos 367 kcal.
Baltymai 6 g.
Angliavandeniai 4 g.
Riebalai 36 g.
Druska 0 g.
Ruošimo eiga

Orkaitę įkaitinti iki 180C. Kepimo formą padengti kepimo popieriumi arba naudoti mažas formeles. Migdolų miltus sumaišyti su lydytu sviestu ir gauta mase padengti kepimo formos dugną. Padas turėtų gautis apie 0.5 - 0.7cm aukščio. Maskarponės sūrį išmaišyti ar plakti tol kol masė paliks lengvesnė, tada įmušti kiaušinį , supilti vanilės ekstraktą, citrinos sultis, bei cukraus pakaitalą- saldiklį, viską gerai išplakti. Masę supilti į pasirinktą kepimo formą ir kepti apie 15 min, jei norisi daugiau paskrudusio paviršiaus galima kepti apie 18-20 min. Išimti pyragą/ pyragaičius iš orkaitės, palikti atvėsti, atvėsusius laikyti šaldytuve 24 valandas. Skanaus!!