Makaronai su vištiena, pesto padažu ir vyšniniais pomidorais

20 min.
lengvas
Porcijos:
1 {{serves}}
Ingridientai
Makaronai be glitimo 50 g.
Vidinė vištienos filė 100 g.
Santa Maria kotletų prieskoniai 3 g.
Pesto padažas 5 g.
Vyšniniai pomidorai 100 g.
Druska 1 g.
Saulėgrąžų aliejus 3 g.
{{food.name}} {{getAdjustedFoodWeight(food.weight)}} g. {{getAdjustedFoodWeight(food.count)}} vnt.
1 porcijos maistingumas
Kalorijos 347 kcal.
Baltymai 26 g.
Angliavandeniai 46 g.
Riebalai 6 g.
Druska 2 g.
Ruošimo eiga

Vidinę vištienos filė nuplauti, apdoroti ir išmušti.
Kepsnelius suprieskoniuoti su nurodytais prieskoniais ir leisti pastovėti kambario temperatūroje keletą minučių.
Kol vištiena marinuojasi pusiau perpjauk vyšninius pomidorus ir uždėk vandenį makaronų virimui.
Stipriai įkaitink keptuvę su aliejumi, mėsą kepk ant 75% maksimalaus viryklės karščio, taip kepk apie 3 minutes, tada apversk ir pakepk dar 2 minutes.
Kol pradeda kepti vištiena pradėk virti makaronus.
Vištieną išimk iš keptuvės, ją susmulkink.
Smulkintus pomidorus truputi pakepink keptuvėje.
Makaronams išvirus juos nusunk, sudėk pesto padažą, smulkintą vištieną ir kepintus pomdorus, viską lengvai išmaišyk.