Makaronai su tunu

10 min.
lengvas
Porcijos:
1 {{serves}}
Ingridientai
Tunas alyvuogių aliejuje (konservuotas) 50 g.
Saulėgrąžų aliejus 5 g.
Raudoni svogūnai 30 g.
Česnakas 10 g.
Makaronai 50 g.
Druska 1 g.
Juodieji pipirai 1 g.
{{food.name}} {{getAdjustedFoodWeight(food.weight)}} g. {{getAdjustedFoodWeight(food.count)}} vnt.
1 porcijos maistingumas
Kalorijos 344 kcal.
Baltymai 20 g.
Angliavandeniai 43 g.
Riebalai 11 g.
Druska 2 g.
Ruošimo eiga

Svogūną su česnaku susmulkinti ir pakepinti. Makaronus išvirti, jokiu būdu nepervirti, nes jie dar brinks kol jie bus kepami. Į keptuvę su svogūnais sudėti makaronus, tuną, kartu šiek tiek aliejaus iš tuno skardinės ir viską gerai išmaišyti. Pagardinti druska, bei pipirais. Viską pakepinti ant vidutinės kaitros apie 5 min. Auginantiems arba palai
kantiems formą galima makaronus pagardinti alyvuogėmis, trupučiu sūrio.