Lašišos filė su gaiviomis salotomis

mityba lieknėjimas maistas riebalai daržovės
15 min.
vidutinis
Porcijos:
1 {{serves}}
Ingridientai
Lašišos filė 100 g.
Sviestas be laktozės 7 g.
Druska 1 g.
Citrinpipiriai 1 g.
Majonezas Hellmann's Light 15 g.
Avokadas 50 g.
Agurkai 100 g.
Salotos 50 g.
Šviežios citrinų sultys 3 g.
{{food.name}} {{getAdjustedFoodWeight(food.weight)}} g. {{getAdjustedFoodWeight(food.count)}} vnt.
1 porcijos maistingumas
Kalorijos 384 kcal.
Baltymai 23 g.
Angliavandeniai 10 g.
Riebalai 28 g.
Druska 1 g.
Ruošimo eiga

Geriausia kad lašiša būtų pastovėjusi kambario temperatūroje, tada jos kepimo laikas sutrumpės. Lašišos filė suprieskoniuoti druska ir citrinpipiriais. Įkaitinti keptuvę iki 60% karščio, įdėti sviestą ir lašišą odele žemyn į keptuvę. Taip lašišą kepti apie 7-9 min, daugiau reiktų orentuotis į tai jog žuvis turi būti pašviesėjusi per 2/3, tada žuvį galima apversti. Toliau kepti ant 70% karščio apie 3-4 min.
Nurodymai skirti 3-4 cm aukščio lašišos filė gabaliukams.

Daržoves nuplauti, susmulkinti, išmaišyti kartu su majonezu, druska, pipirais, ir citrinos sultimis.
(Gaiviau kai visos daržovės yra šaltos)