Avižiniai batonėliai su bananų traškučiais ir cinamonu

veganiškas vegetariškas
10 min.
lengvas
Porcijos:
10 {{serves}}
Ingridientai
Avižiniai dribsniai 180 g.
Žemės riešutų sviestas 150 g.
Medus 70 g.
Graikiniai riešutai 45 g.
Bananų traškučiai 45 g.
{{food.name}} {{getAdjustedFoodWeight(food.weight)}} g. {{getAdjustedFoodWeight(food.count)}} vnt.
1 porcijos maistingumas
Kalorijos 229 kcal.
Baltymai 8 g.
Angliavandeniai 21 g.
Riebalai 12 g.
Druska 0 g.
Aprašymas

Avižiniai batonėliai kartu su riešutų sviestu yra greitas ir labai maistingas užkandis. Ši produktų kombinacija suteikia greitos ir tuo pačiu metu lėtos energijos, tad net nuo nedidelio batonėlio kiekio galima pajusti sotumą. Rekomenduojame juos gamintis tiems, kurie neturi laiko rimtesniam valgiui bei tiems, kurie nori kažko labai skanaus. Šiais batonėliais piktnaudžiauti ir jų padauginti nereikėtų, nes jie kaloringi, tad viskas turi būti su saiku.

Ruošimo eiga

Bananų traškučius ir skrudintus graikinius riešutus susmulkinti. Visus ingredientus gerai sumaišyti. Skardą padengti popieriumi. Į skardą sudėti avižų masę ir ją suspausti. Palaikyti šaldiklyje nuo 45min iki 60 min. Viską padalinti į 10 dalių, tada vienas batonėlis svers apie 60g ir bus 1 porcija. 

Kiekvieną batonėlį atskirai suvinioti į kepimo popierių ir laikyti šaldytuve arba šaldiklyje.