Sushi sumuštiniai

30 min.
sudėtingas
Porcijos:
1 {{serves}}
Ingridientai
Marinuotas imbieras 8 g.
Jūros dumblių lapai (Nori) 2 g.
Sushi ryžiai 50 g.
Rūkyta lašišos filė 20 g.
Krevetės 30 g.
Krabų mėsa 20 g.
PHILADELPHIA LIGHT tepamas sūris 10 g.
Agurkai 30 g.
{{food.name}} {{getAdjustedFoodWeight(food.weight)}} g. {{getAdjustedFoodWeight(food.count)}} vnt.
1 porcijos maistingumas
Kalorijos 296 kcal.
Baltymai 15 g.
Angliavandeniai 45 g.
Riebalai 3 g.
Druska 1 g.
Ruošimo eiga

Ryžius išvirti gamintojo rekomenduojamu būdu ir atvėsinti. Visus reikalingus produktus supjaustyti griežinėliais. Krevetes pakepti su trupučiu sviestu, druska ir pipirais, leisti atvėsti. Ant stalo patiesti maistinės plėvelės skiautę, ant jos uždėti dumblių lapą ir pasukti jį taip, kad žiūrint į lapą būtų matomas "rombas". Rombo viduryje formuojant kvadratą pirmu sluoksniu dedami ryžiai, ryžiai padengiami philadelphios sūriu, toliau ant ryžių sluoksniais dedasi lašiša, krabų mėsa, krevetės, agurkai, galima dėti marinuoto imbiero, paskutiniame sluoksnyje vėl dedami ryžiai. Toliau reikalinga suformuoti sumuštinį, tai padaroma paimant du priešingus rombo kampus juos sulenkiant virš ryžių masės, prilaikoma ir lygiai taip pat sujungiami kiti du kampai. Su maistine plėve viskas įtvirtinama, paformuojama, suspaudžiama ir paliekama bent 30 min.