Keto vištienos takos

10 min.
lengvas
Porcijos:
1 {{serves}}
Ingridientai
Vidinė vištienos filė 100 g.
Prieskoniai 5 g.
Salotos ROMAINE 50 g.
Šaltai rūkyta amerikietiška šoninė 20 g.
Pomidorai 100 g.
Avokadas 50 g.
Saulėgrąžų aliejus 5 g.
Česnakinis žolelių padažas HELLMANN'S 20 g.
Žalioji citrina 10 g.
{{food.name}} {{getAdjustedFoodWeight(food.weight)}} g. {{getAdjustedFoodWeight(food.count)}} vnt.
1 porcijos maistingumas
Kalorijos 342 kcal.
Baltymai 28 g.
Angliavandeniai 14 g.
Riebalai 21 g.
Druska 1 g.
Ruošimo eiga

Vidinę vištienos filė apdoroti, suprieskoniuoti ir iškepti keptuvėje su aliejumi arba ant grilio. Iškepusią mėsą susmulkinti.
Šoninę iškepti keptuvėje be aliejaus, mums norėjosi traškios, tai gerai pakepinom. Iškepusią šoninę padėti ant popierinio rankšluoščio, kad pašalintume riebalų perteklių. Atvėsusias juosteles susmulkinti.
Kūbeliais supjaustyti pomidorą, avokadą ir aplieti citrinos sultimis.
Į salotos lapą įdėti vištienos, avokado, pomidorų, šoninės viską pagardinti padažu ir skanauti.

Dviejuose salotų lapuose tilps nurodyti produktų kiekiai. Nepabijokit išsiterlioti :)